FILM
Label Me
  • Share :
STORY
image movie

Label Me, A movie about a group of self-centered individuals and a crime lord.

LABEL ME

Is een action-comedy over zelfobsessie. De film volgt drie aparte verhaallijnen over mensen die tot het uiterste gaan om te krijgen waar ze naar op zoek zijn: roem en erkenning. Maar “niets is wat het lijkt”.

Geïnspireerd door de selfie generatie proberen we ons publiek een spiegel voor te houden. Met een knipoog belichten we hoe serieus we onszelf en ons imago tegenwoordig nemen, door te concentreren op een aantal mensen die er compleet door geobsedeerd zijn.

De eerste verhaallijn zoomt in op Louis, een handhaver die net zo respectloos tegenover zijn superieuren is als de actiehelden die hij bewondert.

De tweede lijn draait om Natasja, een blute studente die nachtenlang doorhaalt en de meest exclusieve clubs en evenementen in probeert te sneaken, allemaal om de schijn hoog te houden op haar YouTube kanaal.

De derde gaat over Raoul, een nerd die het niet uit kan staan dat niemand hem serieuzer neemt. Hij is vastberaden om de held die hij in zichzelf ziet naar buiten te laten komen.

Hun vergelijkbare obsessies brengt ze langzaam maar zeker naar één centraal karakter: Jaghi Thé Joeng. Een omstreden mode-icoon die in opspraak geraakt, door ervan te worden verdacht het hoofd van een internationaal drugsnetwerk te zijn. Wanneer Jaghi’s reputatie onder vuur komt ziet elk van onze karakters een kans. Zijn ondergang is hun sleutel naar succes, althans, dat hopen ze.

CAST & CREW
  • Written & Directed by
    Anil Wagemans/
  • Foley, Sound Design & Mixing
    Johan van der Voet/
image character
Poal Cairo
Jaghi thé Joeng
image character
Lisa Wagenaar
Zoë van Veen
image character
Robert Kuipers
Maximillian de Jong
image character
Nikki Olthof
Maaike Bakker
%d bloggers like this: