Over Soundgram

WIE ZIJN WIJ?

The Soundgram Story

SOUNDGRAM IS EEN OVERKOEPELENDE BEDRIJFSNAAM WAAR VERSCHILLENDE STUDIO’S EN SERVICES ONDER VALLEN.  SOUNDGRAM IS OPGERICHT DOOR FILMCOMPONIST, MULTI-INSTRUMENTALIST,  SOUND-DESIGNER, PRODUCENT EN SONGWRITER JOHAN VAN DER VOET.
HET WOORD “SOUNDGRAM” STAAT LETTERLIJK VOOR HET GEWICHT DAT MUZIEK EN GELUID BRENGT BIJ EEN FILMPRODUCTIE. IN VERSCHILLENDE UITVOERINGEN VAN ONS LOGO ZUL JE DAN OOK EEN GEWICHTJE TEGENKOMEN. SOUNDGRAM POST IS ONZE HOOFDTAK, WAARONDER WIJ MUZIEK COMPONEREN BIJ BEWEGEND BEELD EN WE ALLE OVERIGE FACETTEN VAN POSTPRODUCTIE VERZORGEN. 
SOUNDGRAM PUBLISHING IS EEN SOORT MUZIEKFABRIEK WAAR ALLES MET BETREKKING TOT RECHT EN CONTRACTEN WORDT AFGEHANDELD, MAAR OOK VAN WAARUIT ONZE ‘FINAL CUE MUSIC LIBRARY’ WORDT GERUND. DEZE MUSIC LIBRARY PROMOOT EN VERKOOPT MEER DAN 1100 TRACKS VOOR WERELDWIJDE MEDIA.

SOUNDGRAM RECORDS IS ONS PLATENLABEL VAN WAARUIT FILMMUZIEK PRODUCTIEMUZIEK, EN MUZIEK VAN (ANDERE) ARTIESTEN WORDT UITGEBRACHT BIJ ONDER ANDERE PLATFORMS ALS ITUNES, SPOTIFY EN GOOGLE. 
ONS TEAM
WIJ HEBBEN EEN GEWELDIG TEAM VAN ERVAREN MENSEN WERKZAAM IN ONZE STUDIO’S OM DE BEST MOGELIJKE AUDIO-OPLOSSING TE BIEDEN DIE PAST BINNEN HET BUDGET VAN DE KLANT. WIJ ZORGEN VOOR GOED GELUID EN MEMORABELE MUZIEK IN JOUW PRODUCTIE VOOR HET ECHTE WAUW-EFFECT!
WE WERKEN GRAAG MET JE MEE AAN JE PROJECT, DUS ALS JE NOG STEEDS AAN HET LEZEN BENT – NEEM DAN CONTACT OP VOOR EEN GRATIS CONSULT EN KOM GEZELLIG LANGS IN ONZE STUDIO! JE ZULT ZIEN WAAROM ZO VELEN GRAAG MET SOUNDGRAM SAMENWERKEN.

BEL: +31 (0)30-3021469
MAIL: INFO@SOUNDGRAM.COM