Services NL

Onze services

Soundgram levert een breed scala aan Audio postproductie services

Muziek compositie

De focus en passie van Johan van der Voet – eigenaar van Soundgram – is altijd muziek bij bewegend beeld geweest, en het bedrijf heeft inmiddels credits voor talloze Films, TV-programma’s en Documentaires (zie IMDB). Bij Soundgram combineren we live opnames van instrumenten met de beste sample libraries ter wereld. We houden vooral van volledige orkestrale film-scores..!  Er zijn demo’s beschikbaar om je een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is. 

Sound design

Sound-Design tilt jouw project naar een hoger plan met professionele geluidseffeten, achtergrond- of omgevingsgeluid en sonische texturen. Jouw film spat gegarandeerd van het scherm af in stereo, 5.1 of 7.1 surround. we bezitten inmiddels ook een grote collectie samples en geluidseffecten die klaar zijn voor gebruik, waarin bijvoorbeeld alle soorten wapens, vogels, auto’s, etc. tussen zitten.  

Voice over & ADR

We nemen regelmatig dialogen (“ADR” – automatic dialogue replacement) en voice-overs op in onze studio. afhankelijk van de productie en de wensen van de klant kunnen wij passende stemmen zoeken of neemt de klant de gewenste stemmen mee. We zorgen hoe dan ook dat het resultaat klinkt zoals het moet: professioneel en perfect.

Mixing & Mastering

Geluidsopnames moeten altijd gemixt worden, en wij weten goed hoe alle sporen mooi bij elkaar komen. We mixen en masteren muziek voor stereo en surround (5.1 tot max 7.1.4), en we mixen voor film CD, DVD producties en leveren o.a. 24 bit 96kHz, 320 kbps mp3, AAC, of welk ander format je dan ook nodig hebt. We kunnen bedrijven die videogames maken helpen om het bestandsformaat zodanig te reduceren dat het past binnen jullie format. Voor details over onze gear en software kun je een kijkje nemen op onze Opnamestudio pagina.

Foley

Foley Opnames Worden Gemaakt Om Alle On-Screen Acties En Bewegingen Van Acteurs Kracht Bij Te Zetten En Realistischer Te Maken. Wij Nemen Onder Andere Het Geluid Van Voetstappen Op Verschillende Ondergronden; Bodymotions (Lichaamsbeweging En Kleding); En Props Op (Handelingen Met Losse Items). Foley Brengt Alle Beweging Tot Leven En Geeft Ons Volledige Controle Over Het Door Jou Gewenste Geluid. 

Opnames

Uiteraard Nemen We Alles Op Wat Er Op Te Nemen Valt. We Doen Opnames Voor Muziek En Geluidseffecten, Stemmen, Auto’s, Voetstappen – You Name It, We Record It. We Werken Met High-Definition Audio En Kunnen Overweg Met Alle Gewenste Formats, Zoals 24 Bit/96kHz. We Werken Met Avid Protools HD en Logic Pro X. Een Compleet Overzicht Van Onze Hardware En Software Kun Je op onze Opnamestudio pagina Vinden, Maar Je Bent Ook Welkom Om Het Met Eigen Ogen Te Komen Bekijken In Onze Studio.